Gebruiksvoorwaarden

Wij hebben alle informatie op onze internetpagina's met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie.

Voor het gebruik van onze webpagina's gelden de onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Deze website wordt beheerd door Jos America. We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website naar eigen goeddunken en op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving geheel of gedeeltelijk te wijzigen en/of te verwijderen.

Op deze website gepubliceerde content, informatie, documenten, afbeeldingen en weergaven (hierna genoemd 'content') zijn eigendom van Jos America.

Houd er rekening mee dat het gebruikte tekst- en beeldmateriaal bovendien auteursrechtelijk beschermd kan zijn.

Een groot aantal producten van Jos America wordt daarnaast beschermd volgens het patentrecht, designrecht of andere intellectuele eigendomsrechten.

Door de verlening van toegang tot deze content worden er daarop geen rechten verworven.

Het downloaden van content is uitsluitend toegestaan, wanneer dat hiervoor uitdrukkelijk wordt aangeboden.

Het is niet toegestaan om content – in welke vorm dan ook – zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te gebruiken voor commerciële doeleinden, te wijzigen, door te geven aan derden, te verveelvoudigen, te verspreiden of openbaar te maken. Wanneer u content wilt gebruiken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 
Stel uw vraag

Jos America Machines
Mandenmaker 14
5253 RC, Nieuwkuijk
Nederland