Flexam kwaliteitsgarantie voor schoenmakerij machines

Flexam (een samenvoegsel van Flex-ibel service systeem en de naam Jos America) is de naam voor alle producten die Jos America sinds 1984 in eigen beheer ontwikkelt en produceert. Aanvankelijk waren dit de alom bekende Flexam machines voor de schoenreparatie, gevolgd door ontwikkelingen op het gebied van orthopedie schoentechniek. Jos America introduceerde hier de externe stofafzuiging voor het aansluiten van meerdere schuurmachines. Deze vernieuwing werd behalve in de in de orthopedie schoentechniek al snel ook dankbaar toegepast in de schoenreparatie, de orthopedische techniek en de podotherapie.
Producten als de Flexam Vacuum 80 High Capacity en Flexam Vacuum 80 Compact sluiten naadloos aan bij de sterk groeiende vraag naar oplossingen voor ontstoffing- en geluidsreductie in de werkplaatsen.

Flexam in het kort:

  • Flexam is een ideale, individueel samengestelde combinatie en staat altijd voor effici├źntie en kwaliteit.
  • De moderne techniek van Jos America helpt u uw eigen gezondheid te beschermen en zo uw levenskwaliteit te verhogen.
  • Dankzij onze flexibele en effectieve productiemethoden zijn onze kwalitatief hoogstaande Flexam producten uiterst competitief.
  • Direct bij de producent bent u er bovendien van verzekerd dat de diverse Flexam onderdelen en die van alle andere gangbare machines gedurende minimaal 20 jaar leverbaar zijn.
 
Stel uw vraag

Jos America Machines
Mandenmaker 14
5253 RC, Nieuwkuijk
Nederland