Optimaal rendement door een goed onderhouden machinepark.

Gezondheid en veiligheid worden steeds belangrijker op de werkvloer en zowel ondernemers als overheden stellen steeds hogere eisen aan werkomstandigheden en bedrijfszekerheid. Een regelmatige onderhoudsbeurt van uw machines kan in dit verband veel voordeel opleveren. Het tijdig vervangen van filters en een optimale afstelling van de machines levert naast een betere luchtkwaliteit ook een aanzienlijke energiebesparing op.  Een goed onderhouden machine betekent bovendien een hoger rendement; door het technische gedeelte regelmatig te controleren wordt de betrouwbaarheid van de machine en dus de continu├»teit van uw productie gewaarborgd. Verder komt het de levensduur van de machine ten goede. Preventief onderhoud is dan ook de beste manier om verzekerd te zijn van een veilige, zuinige machine zonder onnodige uitval.

Ons vakkundig service team staat garant voor capaciteit en kwaliteit.

Wereldwijd staat het Jos America service team klanten terzijde bij het onderhoud van hun machinepark. Zij onderhouden daarbij niet alleen Flexam machines, maar verlenen dezelfde service aan alle gangbare andere merken. Door periodiek onderhoud, een goede organisatie en een vakkundige probleemanalyse kan een storing doorgaans snel verholpen worden.

Maar liefst 67% van de gemelde storingen kan de servicedienst telefonisch oplossen. In 12% van de defecten kan een reserveonderdeel toegestuurd worden is de klant met onze instructie in staat om zelf het desbetreffende onderdeel te vervangen. De overige 21% van de gevallen wordt ter plaatse opgelost.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Klik hier om in contact te komen met ons service team.

 
Stel uw vraag

Jos America Machines
Mandenmaker 14
5253 RC, Nieuwkuijk
Nederland