Waarom Jos America?

Jos America is ontwikkelaar

De technologie en materialen die in onze Flexam-producten worden gebruikt, zijn in eigen beheer ontwikkeld door hoogopgeleide professionals met een speciale focus op het maximaal benutten van hun doel. We innoveren voortdurend.

Jos America is fabrikant

Al onze schuurmachines, stofafzuiginstallaties, werktafels en aanverwante producten voor de schoenmakerij, worden geproduceerd in eigen huis in Nieuwkuijk (Nederland).

Jos America biedt kennis

Het personeel van Jos America heeft uitgebreide kennis van de technologie die wordt gebruikt in de hoogwaardige Flexam producten.

Het merk Flexam van Jos America

Ons bedrijf streeft ernaar zo flexibel mogelijk te zijn, zodat we aan de behoeften en wensen van al onze klanten kunnen voldoen. De merknaam Flexam is een afkorting van FLEX ibiliteit en AM erica. Flexam staat voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Jos America is uw partner van A-Z

Onze focus is klantgericht; we doen er alles aan om aan uw behoeften te voldoen. Wij ondersteunen u van A-Z. Het is ons doel om te ontzorgen van uw plan naar de tekentafel tot en met de after-sales na aflevering van uw opdracht.

Jos America bevindt zich in Nederland. In onze showroom kunt u een verscheidenheid aan machines voor de schoenmakerij bekijken en testen. Onze experts bieden professioneel advies met betrekking tot machinefuncties inclusief opties en mogelijkheden. Graag bieden wij u ook een uitgebreide rondleiding door onze productiefaciliteiten .

Het serviceteam van Jos America

Het serviceteam van Jos America ondersteunt klanten over de hele wereld bij het onderhoud van hun machinepark. Het team onderhoudt niet alleen Flexam-machines, maar

biedt dezelfde service ook voor alle andere veelvoorkomende merken. Preventief onderhoud is de beste manier om een veilig en efficiënt machinepark te garanderen.

 
Stel uw vraag

Jos America Machines
Mandenmaker 14
5253 RC, Nieuwkuijk
Nederland