Schoenmakerij Bas vernieuwt zaak met twee complete machinelijnen.

Schoenmakerij Bas is al weer zo’n 35 jaar gevestigd aan de ingang van Winkelcentrum Oosterhof in Boxtel. Een stijlvolle nieuw ingerichte zaak met industriële elementen, zoals de grote lampen boven de balie, geven aan dat er hier over alles goed is en wordt nagedacht. Als je met eigenaar Bas Geurts spreekt, voel je de passie voor het vak, en vooral ook de typische Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid. Bas is dan ook selectief bij het aantrekken van nieuw personeel. Het zijn stuk voor stuk vakkundige mensen met ieder zijn eigen specialiteit. Iets wat de zaak geen windeieren legt, want steeds meer klanten, van ook buiten Boxtel, weten de zaak te vinden voor reparties van veelal dure kwaliteitsschoenen. De ligging buiten het centrum, waar rondom volop (gratis) parkeerplaatsen zijn, is dan ook perfect.

Er waren al langer plannen om zijn verouderde machinepark aan te pakken, echter keer op keer uitstel van renovatie van het winkelcentrum heeft hem zijn investering doen uitstellen. Bas Geurts, die de zaak in 1988 van zijn ouders overnam, heeft in verband met de toenemende drukte, besloten om de knoop toch door te hakken en zijn oude machines te vervangen. Bas heeft bij diverse machineleveranciers informatie ingewonnen en uiteindelijk is hij volledig overtuigd om met Jos America zaken te doen. Bas beargumenteerd zijn keuze “Je weet, dat je bij Jos America niet per definitie kiest voor de goedkoopste leverancier, maar je weet wel dat je kiest voor de beste kwaliteit op het gebied van afzuigtechniek, geluid, functionaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien is de betrouwbare service afdeling, waar Bas al vele jaren gebruik van maakt, ook één van de beslissende factoren geweest.”

Bas heeft zijn oude machinepark vervangen door  twee complete nieuwe Flexam machinelijnen. De beide in hoogte verstelbare machinelijnen, opgebouwd uit een voorschuurder, pers, afwerk- en poetsdeel, zijn aangesloten op een  V80 Compact All in One . Omdat deze krachtige afzuiging ook nog eens zeer stil is, kan deze gewoon in dezelfde werkruimte geplaatst worden. Bij Bas worden er veel berg-/wandelschoenen gerepareerd, daarom was het ook een goede keuze om voor de Flexam Dynamic SW95 met Widiarol te kiezen, waarmee je oude zolen snel kunt verwijderen, aldus Bas.

Schoenmakerij Bas is alom een mooi voorbeeld hoe een moderne schoenmakerij eruit kan zien.

 
Stel uw vraag

Jos America Machines
Mandenmaker 14
5253 RC, Nieuwkuijk
Nederland