Filter:
  • Schoenmakerij Bas is al weer zon 35 jaar gevestigd aan de ingang van Winkelcentrum Oosterhof in Boxtel. Een stijlvolle zaak met industriële elementen zoals de grote lampen boven de balie geven aan dat er hier over alles goed wordt nagedacht. Als je met eigenaar Bas Geurts spreekt voel je de passie voor het vak, maar vooral ook de typische Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid.

    Lees verder...
  • Toen Jan Verhave van Shoecare in Amstelveen de mogelijkheid kreeg om zo’n 200 meter van zijn schoenmakerij een nieuwe locatie te betrekken heeft hij dankbaar gebruik van gemaakt. Het betreft een super locatie in het luxe (4-sterren) winkelcentrum aan de Rembrandthof, direct tegenover een grote drukbezochte supermarkt.

    Lees verder...
  • In winkelcentrum Koningshoek in Maassluis bevond Jan Booster De ambachtelijke schoenmaker, sleutel- en lederwarenspecialist zich tot voor kort in de zogenaamde “Boosterpassage”. Als gevolg van een herindeling van het winkelcentrum verhuisde de firma naar een toplocatie tegenover de Albert Heijn. 

    Lees verder...
 
Stel uw vraag

Jos America Machines
Mandenmaker 14
5253 RC, Nieuwkuijk
Nederland